Bestelling en Levering – Krobbo
Voor 23:00 besteld is vandaag gratis verzonden!

Bestelling en Levering

Krobbo streeft naar het behalen van de beste resultaten. Dit betekend dat onze klanten met alle plezier kunnen genieten van hun producten en/of de producten nuttig kunnen gebruiken. Heb jij een leuk product gekocht? Wees niet bang om je ervaring met ons te delen!

Om ervoor te zorgen dat onze partner eerlijke prijzen kan vragen voor de producten is er gekozen om de producten direct vanuit de leverancier naar jou toe te sturen. Zo kan er enorm worden bespaard op opslag-, transport- en verpakkingskosten.

Doordat de producten direct vanuit de leverancier verstuurd worden is er een gemiddelde levertijd van 7-14 werkdagen, nadat je order is verwerkt.

In 99% van de gevallen worden de order binnen bovenstaande levertijd geleverd. 

* Gezien de actuele situatie rondom COVID-19 is het mogelijk dat je bestelling een paar dagen later dan verwacht binnenkomt. Dit komt doordat alle postkantoren en sorteercentra het enorm druk hebben. 

Altijd GRATIS verzending

De leverancier neemt de verzendkosten van iedere bestelling voor zijn rekening. Alle producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig.

Volg je bestelling

Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst kun je een paar dagen na je bestelling eenvoudig je pakketje volgen.

Klik hier om je bestelling te volgen.

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? De kans is heel groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op de veelgestelde vragen pagina of jouw vraag er tussen staat.

VEILIG BETALEN
Wij beschermen jouw gegevens met SSL-beveiliging.

GRATIS VERZENDING
Maak gebruik van gratis verzending in heel Nederland en België.

TRACK JE ORDER
Alle bestellingen worden geleverd met een Track & Trace, zodat je jouw order altijd kunt volgen.

24/7 KLANTENSERVICE
Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor u klaar!